In 2008 am infiintat Dorami Brand Srl , care are obiect principal de activitate executia de constructii civile (instalatii sanitare,electrice,gaze), constructii industriale (hale metalice,structuri modulare, birouri), uzinare structuri metalice (europrofile,table sudate sau profile rectangulare), montaj.

In 2013 am infiintat Dorami Brand Construct  Srl , care are  obiect  de activitate productie  profile metalice ambutisate (zincate, aluminiu, inox, table prevopsita/ neagra) cat si accesorii flashing hale.
Productie panouri termoizolante  “tip sandwich”, de perete si acoperis, constructii rezidentiale si industriale, anvelopari vile/blocuri.

In 2014 infiintam Dorami Brand Consulting Srl , care vine in sprijinul clientilor pe partea de proiectare si arhitectura.

Grupul de firme DORAMI BRAND are ca obiectiv ,respectarea tehnologiilor de lucru, dotarea tehnica permanent dezvoltata, iar  inginerii cat si lucratorii nostri au o vasta experientã de lucru, asigurand finalizarea la timp a lucrarilor si certitudinea unor servicii de maxima calitate.  Se respecta   prevederile  legale, normele tehnice in vigoare, protectia muncii si obligatiile privind drepturile de munca ale angajatilor.

Oferim competenţa si echipamentele pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune şi complexitate, timp şi buget, facand ca proiectul şi visele dvs sa devina realitate.

Pentru fiecare din proiectele si lucrarile nostre vom folosi materiale de înaltă calitate şi vom acorda  garanţie atat pentru material cat si pentru serviciile prestate.
In prezent activitatea societatii noastre se desfasoara dupa sistemul de management al calitatii, elaborat si autorizat conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Comentarii   

+5 #1 Tomisan Lupu 14-10-2015 10:08
Foarte buni.BRAVO !!
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Formular de Contact